Als Tommy Santo in de DJ-booth staat gaat de zon meteen schijnen! Al jaren draait hij zijn herkenbare, zomerse en sexy beats op de meest unieke evenementen in binnen- en buitenland. Met zijn energieke mix van muziek in alle tempo’s en af en toe een ondeugende guilty pleasure, blijft hij verassen!

De afgelopen jaren heeft Tommy Santo op vele grote festivals en evenementen gedraaid. En met zijn residenties door heel Nederland is hij iedere maand wel een keer bij jou in de regio te vinden. Door zijn vaste avonden in al deze clubs, discotheken en cafés weet hij als geen ander op het publiek in te spelen en is stilstaan geen optie.

Ieder jaar tourt hij in de wintermaanden meerdere keren per seizoen in de Oostenrijkse Alpen. Ook heeft hij de afgelopen jaren in de zomer onder andere in Brazilië, Spanje, Bulgarije, Oekraïne, Engeland, Portugal en Griekenland vele feesten op z’n kop gezet.

Agenda


21Aug Le Clochard Le Clochard, Tilburg NL
23Aug Jantjes Verjaardag Jantjes Verjaardag, Amsterdam NL
24Aug Hollands Feest aan Zee Zuiderstrand Scheveningen, ’s-Gravenhage NL

Deze agenda is ter indicatie. Voor vragen over beschikbaarheid graag contact opnemen met boekingen@affino.nl of ga naar onze contact pagina.

Tommy Santo – Got Me Bad

After years of playing music in different incredible venues and events all around the world we are excited that the first original Tommy Santo record is here.

Lees meer

Nieuwe Tommy Santo bootleg MC Kevinho!

Ben jij klaar voor de zomer? Om het zomerse gevoel nog extra te versterken komt Tommy Santo met een nieuwe bootleg.

Lees meer

Intents Festival 2018

15 years of Intents Festival: Tommy Santo & Thornballin’ recap

Tommy Santo & Thornballin' hebben samen met duizenden bezoekers de 15e verjaardag van Intents Festival gevierd. Check de recaps van dit toffe weekend hier!

Lees meer

Thabita - Geen Tijd (Bam, Bam) (Tommy Santo Bootleg)

Bootleg Tommy Santo: Tabitha – Geen Tijd (Bam, Bam)

Tommy Santo is hard bezig met nieuwe muziek. Zijn nieuwe Bootleg vind je hier!

Lees meer