Als Tommy Santo in de DJ-booth staat gaat de zon meteen schijnen! Al jaren draait hij zijn herkenbare, zomerse en sexy beats op de meest unieke evenementen in binnen- en buitenland. Met zijn energieke mix van muziek in alle tempo’s en af en toe een ondeugende guilty pleasure, blijft hij verassen!

De afgelopen jaren heeft Tommy Santo op vele grote festivals en evenementen gedraaid. En met zijn residenties door heel Nederland is hij iedere maand wel een keer bij jou in de regio te vinden. Door zijn vaste avonden in al deze clubs, discotheken en cafés weet hij als geen ander op het publiek in te spelen en is stilstaan geen optie.

Ieder jaar tourt hij in de wintermaanden meerdere keren per seizoen in de Oostenrijkse Alpen. Ook heeft hij de afgelopen jaren in de zomer onder andere in Brazilië, Spanje, Bulgarije, Oekraïne, Engeland, Portugal en Griekenland vele feesten op z’n kop gezet.

Agenda


27Oct Rowwen Hèze De Kerk, Oostelbeers
28Oct Le Clochard Le Clochard, Tilburg
01Nov Jantjes Verjaardag Jantjes Verjaardag, Amsterdam NL

Deze agenda is ter indicatie. Voor vragen over beschikbaarheid graag contact opnemen met boekingen@affino.nl of ga naar onze contact pagina.

Kraantje Pappie – Ik Heb Je Nodig (Tommy Santo bootleg)

Tommy Santo heeft een eigen versie gemaakt van de nieuwste single van Kraantje Pappie, Bizzey & Jonna Fraser.

Lees meer

Sean Paul – Ever Blazin’ (Tommy Santo bootleg)

Al een tijdje was deze bootleg in de sets van Tommy Santo te horen. Maar nu dan ook als gratis download voor iedereen!

Lees meer

Tommy Santo – Got Me Bad

Al jarenlang draait Tommy Santo op verschillende locaties en evenementen over de hele wereld. Om zijn eigen stijl neer te zetten is hier nu zijn eerste originele track.

Lees meer

Nieuwe Tommy Santo bootleg MC Kevinho!

Ben jij klaar voor de zomer? Om het zomerse gevoel nog extra te versterken komt Tommy Santo met een nieuwe bootleg.

Lees meer