15 years of Intents Festival: Tommy Santo & Thornballin’ recap

Intents festival is al jaren een begrip zowel binnen als buiten Nederland. Het festival is uitgegroeid van een klein en bescheiden evenement tot een 3-daags internationaal spektakel gevuld met de beste artiesten in de business en dagelijks duizenden enthousiaste festival gangers. Ook dit jaar werd weer alles uit de kast getrokken om een fantastische jubileum editie te realiseren.

In het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 juni was het alweer tijd voor de 15de editie van Intents Festival. Een jubileum editie waarbij kosten nog moeite werden gespaard om de vijftiende verjaardag van het festival zo uitbundig mogelijk te vieren. Naast de verschillende bekende stages werden er ook stages opgebouwd om vroegere edities van Intents Festival te herbeleven. ย Twee van onze artiesten hebben samen met duizenden bezoekers de verjaardag van Intents Festival gevierd. Tommy Santo heeft tijdens Intents zondag een stage gehost, check hier een korte recap. Met zijn mix van zomerse beats en heerlijke guilty pleasures heeft hij als host samen met een aantal andere artiesten de hele dag voor top entertainment gezorgd.

Ook Thornballinโ€™ heeft op zijn beurt ervoor gezorgd dat het publiek bij de onbesuisd stage geen moment stil heeft gestaan. Tijdens zijn set kwamen de dikste edits van de beste platen van nu voorbij, en ook zijn eigen bootlegs vielen goed in de smaak bij het publiek. Intents Festival is alweer het tweede grote festival voor Thornballin’ dit jaar, maar ook zeker niet de laatste. Hou zijn socials en agenda goed in de gaten zodat je geen optreden van Thornballin’ meer hoeft te missen. Voor nog meer muziek van Thornballin kun je terecht op zijn soundcloud, waar hij regelmatig nieuwe bootlegs en mixtapes upload. De recap van Thornballinโ€™ zijn set vindt je hier.