Dennis Beso knalt door deze zomer

Als één artiest het afgelopen jaar niet heeft stil gezeten is het Dennis Beso. Wekelijks was hij in de meest diverse livestreams door het hele land te zien. Ook organiseerde hij zijn eigen Dennis Beso & Friends livestreams, elke keer weer wist hij een groter en breder publiek aan te spreken. Iets wat vanzelfsprekend is, want met zijn feilloze techniek weet hij alle muziekstijlen aan elkaar te matchen!

Deze grote diversiteit zie je ook terug in alle muziek die hij het afgelopen jaar heeft uitgebracht. Op zijn SoundCloud pagina vind je naast mixtapes ook zijn recent uitgebrachte bootleg-pack met Vinc en de vandaag verschenen nieuwe Horny bootleg!

Nu de livestreams weer plaats maken voor de echte podia is Dennis Beso er helemaal klaar voor om samen met jullie weer als vanouds te gaan knallen! Naast zijn vaste residenties in Nederland vind je hem deze zomer ook in Spanje en Portugal.

Dennis Beso op jouw feest of event? Informeer naar de mogelijkheden via boeking@affino.nl of DennisBeso.com. Vanaf 1 juli is zijn gage voor boekingen van 60 minuten €250,- en voor avondvullende boekingen €450,-. Prijzen zijn exclusief 9% BTW en onder voorbehoud van beschikbaarheid.