Ali B ft. Bart van Dishoeck - Wat zou je Doen

Tijdens een benefiet avond voor Free A Girl in The Red Sun (Blaricum) waren op maandag 13 mei vele top artiesten geboekt. Zij hebben hier geheel belangeloos opgetreden om geld in te zamelen voor Stichting Free A Girl. Een internationale organisatie die zich inzet voor het bevrijden van minderjarige meisjes van commerciรซle seksuele uitbuiting, empowerment van de meisjes en het bestrijden van straffeloosheid.

De line-up van deze avond bestond onder andere uit Renรฉ Froger, Ali B, Kenny B, Sunnery James & Ryan Marciano, Tabitha, Monica Geuze en vele anderen. Tijdens deze avond deelde Ali B het podium met Bart van Dishoeck. Hij verbaasde het uitzinnige publiek door samen met de rapper een duet te zingen.ย 

Als DJ heeft hij jarenlang op vele (inter)nationale podia opgetreden en verschillende awards gewonnen. Dit heeft de basis gevormd voor zijn huidige carriรจre als zanger. Tijdens zijn optredens weet hij het publiek perfect aan te voelen en zijn grote passie voor muziek over te brengen. Met een breed repertoire is hij een echte allround entertainer. Tijdens zijn optredens kan je meezingen, geraakt worden, dansen en springen.

In korte tijd heeft hij grote stappen gezet als zanger. Zo is hij begin 2019 door een vakjury bestaande uit onder andere Tino Martin, Lange Frans en Pascal Redeker verkozen tot huiszanger van Jantjes Verjaardag (Amsterdam). Een van de meest toonaangevende grote horecazaken van Nederland. Tijdens deze competitie wist hij ruim 50 artiesten achter zich te laten. Maandelijks staat hij nu op het podium in Amsterdam.

Met nog vele mooie plannen en optredens in de agenda belooft 2019 een te gek jaar voor Bart van Dishoeck te worden.

Voor meer informatie check www.bartvandishoeck.nl of check zijn socials:
Instagram: @BartvanDishoeck
Facebook: @BartvanDishoeck.nl