Zanger Rens


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Zanger Rens

Zanger Rens is dé allround feestsensatie van dit moment en verzorgt spetterende optredens voor ieder feest; van huiskamerfeest tot festival! Zanger Rens is jarenlang het gezicht geweest in Café Costa als vaste barman en huiszanger. In deze prijzenkroeg, die drie keer uitgeroepen is tot beste partylocatie van Nederland, zong hij wekelijks op de bar. Dankzij deze start bouwde Zanger Rens een groot netwerk op in de Feestwereld. Sinds een half jaar is besloten om het zingen over een andere boeg te gooien. Zanger Rens wil zich profileren als een allround zanger met een mix van verschillende muziekstijlen.

Wat voorop staat in zijn set is FEEST en GEZELLIGHEID! Nadat in november 2016 zijn nieuwe huisstijl bekend gemaakt werd, lopen de boekingen hard en breidt de referentielijst zich steeds sneller uit. Kortom: Feest, Kroeg, Festival, Jubileum, Trouwerij, Evenement, Verjaardag of Kermis, BOEK Zanger Rens!

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Zanger Rens? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center