Tivwel


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Tivwel

Timo van Wel a.k.a. Tivwel is jonge zeer getalenteerde DJ uit Haaren. Zijn favoriete genres zijn (tech)house & urban, hierin zitten ook altijd veel eigen mashups en remixen verwerkt!  Hij stond al op diverse evenementen zoals op de mainstage van Beetje Dansen, Koning van de Nacht festival, Oisterwijkse Zomer. Daarnaast ook op feesten als Los Techos met La Fuente, 3KZ bij de Drie Gezusters in Nijmegen. Ook heeft Tivwel al aan veel Dj-contests meegedaan. En niet onverdienstelijk want de meeste contesten heeft hij ook glansrijk gewonnen.

Naast het draaien op evenementen is Tivwel ook vaak te vinden op besloten feesten en partijen. Hierin heeft hij inmiddels veel ervaring opgedaan en is hij heel allround inzetbaar. Naast zijn favoriete stijlen schroomt hij dan ook niet een classic of een echte meezinger te draaien.

Tivwel boeken? Informeer dan snel naar de mogelijkheden!

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Tivwel? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center