Thom Craane


795

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Thom Craane

Thom Craane is een Kaatsheuvelse feestzanger. Hij is geboren op 17 oktober 1991 en is 16 als hij voor het eerst een optreden verzorgt. Op een feestje van een vriendin zingt hij enkele nummers en zo is zijn passie voor de bühne geboren.

Thom zijn motto is: ‘Ik wil van ieder feest een knalfeest maken’. Daar zal de single ‘’k Zou willen weten’ zeker een bijdrage aan leveren.

Na de succesvolle release van zijn single “Watje” heeft Thom voor zijn nieuwe hit wederom gekozen voor Jesa Productions. “ ‘K Zou willen weten” is een feestnummer van de bovenste plank en kan wel eens voor enorm feestgedruis gaan zorgen op vele feesten en partijen. Afgelopen jaar bracht hij zijn covers ‘De Nacht is Mijn Leven’ en ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’ uit. Naast deze hits volgende zijn eigen single ‘Zeg mij’.

Thom is hard aan het werk en gaat een mooie carrière tegemoet. Boek Thom Craane nu en maak van uw feest een Knalfeest!

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Thom Craane? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center