Team Rush Hour


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Team Rush Hour

De mannen van Team Rush Hour zijn niet meer weg te denken uit de club- en festivalscene. Met een mix van Moombahton, Dancehall, House en Urban, gebracht met een performance met een hoog energielevel en veel interactie met het publiek, weten de heren zich al jaren op vele line-ups in zowel binnen- als buitenland te werpen. Naast al die optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio. Met inmiddels miljoenen plays, streams en downloads op hun tracks, bootlegs en mixtapes is het bijna onmogelijk dat je de Team Rush Hour sound nog nooit voorbij hebt horen komen. En met een gouden plaat voor hun single ‘Oh Na Na’ op zak, een gloednieuwe EP met samenwerkingen met o.a. Sjaak, Poke, Hansie en Kalibwoy én alle nieuwe tracks die in 2019 gaan droppen is er weer genoeg reden om de mannen van Team Rush Hour in de gaten te houden.

Met hun motto ‘Never Change a Winning Team’ is Team Rush Hour ook dit jaar weer klaar om elk formaat club en festival in vuur en vlam te zetten!

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Team Rush Hour? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center