Rob Ronalds


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Rob Ronalds

Dat Rob Ronalds de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby”, was hij vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer in programma’s van TV Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, Gloria“, “Ons Frans is vrijgezel” en “Dan ga ik met mijn buurman naar het café”, ‘Haar naam was Hans’ en “Ik hoef niet in het geld te zwemmen” .

In januari 2019 verschijnt de nieuwe single van Rob: “Sofie” Een heerlijke meezinger die het in de kroegen en feesttenten enorm goed zal doen.

Op de bühne is Rob Ronalds een echte feest-kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor ongeëvenaard.

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Rob Ronalds? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center