Saxofonist Pepijn Mol


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Saxofonist Pepijn Mol

Saxofonist Pepijn is een weergaloos goede saxofonist. Hij speelt heel veel op bruiloften, op personeelsfeesten maar ook op grote dancefestivals.

Saxofonist Pepijn is zeer veel gevraagd en dat is niet zonder reden. Pepijn combineert alle eigenschappen die je graag ziet bij een saxofonist: natuurlijk speelt hij de sterren van de hemel, dat spreekt voor zich. Maar de magie van Pepijn is meer dan dat. Pepijn brengt show, brengt mensen bij elkaar en zorgt er echt voor dat een feest naar een nog hoger niveau wordt getild.
Pepijn is een echte alleskunner. Alhoewel hij in principe met alle stijlen mee kan spelen, komt hij het beste tot zijn recht bij ‘saxofoon vriendelijke’ muziekstijlen zoals latin/lounge/dance/house en disco. Pepijn wil graag dat zijn optreden een verrassing is, dat maakt het showeffect nog groter.

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Saxofonist Pepijn Mol? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center