DJ Nikolai


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

DJ Nikolai

Door zijn jarenlange ervaring binnen een breed scala aan muziekstijlen, heeft DJ Nikolai zich weten te ontwikkelen tot een ‘Allrounder’ pur sang. In zijn muziekcollectie vindt je als gevolg daarvan een brede verzameling terug van de lekkerste dance classics, tot aan de beste hits van nu. DJ Nikolai is dan ook van alle markten thuis. Zowel op bedrijfsfeesten als in diverse horecagelegenheden weet DJ Nikolai het publiek te verrassen met zijn verfrissende platenkeuze. Dit aangevuld met een fijne vocale ondersteuning zorgt ervoor dat DJ Nikolai zich duidelijk weet te onderscheiden binnen zijn vakgebied. Niet voor niets wordt DJ Nikolai dan ook veel geboekt in binnen- en buitenland.

Tegenwoordig concentreert DJ Nikolai zich tevens op het maken van muziekproducties. Net als in zijn platenkeuze is DJ Nikolai in zijn producties vernieuwend en breed georiënteerd. Zijn singels vind je dan ook terug op verschillende verzamel CD’s en seizoensalbums. Mede hierdoor verzorgde DJ Nikolai muzikale ondersteuning op de Oranje camping in Interlaken (EK 2008).

Video

Muziek

Agenda

01Oct Manege Heijligers - Asten Asten NL
03Oct Poema - Utrecht Utrecht NL
04Oct LIVE-bar Tilburg Tilburg NL
05Oct De Kater - Breda Breda NL
06Oct Private event NL
08Oct LIVE-bar Tilburg Tilburg NL
09Oct Poema - Utrecht Utrecht NL
10Oct Peddels - Breda Breda NL
11Oct Poema - Utrecht Utrecht NL
12Oct Café Spijker Eindhoven NL
13Oct Boogie Wonderland - Loosbroek Loosbroek NL
14Oct Private event NL
15Oct Le Clochard Tilburg NL
16Oct Poema - Utrecht Utrecht NL

Downloads

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van DJ Nikolai? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center