DJ Nikolai


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

DJ Nikolai

Door zijn jarenlange ervaring binnen een breed scala aan muziekstijlen, heeft DJ Nikolai zich weten te ontwikkelen tot een ‘Allrounder’ pur sang. In zijn muziekcollectie vindt je als gevolg daarvan een brede verzameling terug van de lekkerste dance classics, tot aan de beste hits van nu. DJ Nikolai is dan ook van alle markten thuis. Zowel op bedrijfsfeesten als in diverse horecagelegenheden weet DJ Nikolai het publiek te verrassen met zijn verfrissende platenkeuze. Dit aangevuld met een fijne vocale ondersteuning zorgt ervoor dat DJ Nikolai zich duidelijk weet te onderscheiden binnen zijn vakgebied. Niet voor niets wordt DJ Nikolai dan ook veel geboekt in binnen- en buitenland.

Tegenwoordig concentreert DJ Nikolai zich tevens op het maken van muziekproducties. Net als in zijn platenkeuze is DJ Nikolai in zijn producties vernieuwend en breed georiënteerd. Zijn singels vind je dan ook terug op verschillende verzamel CD’s en seizoensalbums. Mede hierdoor verzorgde DJ Nikolai muzikale ondersteuning op de Oranje camping in Interlaken (EK 2008).

Video

Muziek

Agenda

03Dec Manege Heijligers - Asten Asten NL
04Dec Poema - Utrecht Utrecht NL
05Dec Poema - Utrecht Utrecht NL
07Dec De Kater - Breda Breda NL
08Dec Vrienden van Tilburg Tilburg NL
09Dec Back & Fourth - Utrecht Utrecht NL
09Dec Business Event - Beekse Bergen Hilvarenbeek NL
10Dec LIVE-bar Tilburg Tilburg NL
11Dec Poema - Utrecht Utrecht NL
14Dec Café Spijker Eindhoven NL
15Dec Box 11 Willem II Tilburg NL
16Dec Boogie Wonderland - Loosbroek Loosbroek NL
17Dec Le Clochard Tilburg NL
18Dec Poema - Utrecht Utrecht NL

Downloads

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van DJ Nikolai? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center