DJ Nikolai


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

DJ Nikolai

Door zijn jarenlange ervaring binnen een breed scala aan muziekstijlen, heeft DJ Nikolai zich weten te ontwikkelen tot een ‘Allrounder’ pur sang. In zijn muziekcollectie vindt je als gevolg daarvan een brede verzameling terug van de lekkerste dance classics, tot aan de beste hits van nu. DJ Nikolai is dan ook van alle markten thuis. Zowel op bedrijfsfeesten als in diverse horecagelegenheden weet DJ Nikolai het publiek te verrassen met zijn verfrissende platenkeuze. Dit aangevuld met een fijne vocale ondersteuning zorgt ervoor dat DJ Nikolai zich duidelijk weet te onderscheiden binnen zijn vakgebied. Niet voor niets wordt DJ Nikolai dan ook veel geboekt in binnen- en buitenland.

Tegenwoordig concentreert DJ Nikolai zich tevens op het maken van muziekproducties. Net als in zijn platenkeuze is DJ Nikolai in zijn producties vernieuwend en breed georiënteerd. Zijn singels vind je dan ook terug op verschillende verzamel CD’s en seizoensalbums. Mede hierdoor verzorgde DJ Nikolai muzikale ondersteuning op de Oranje camping in Interlaken (EK 2008).

Video

Muziek

Agenda

26Apr Koningsnacht Korte Heuvel Tilburg NL
26Apr Willem II Box 11 Tilburg NL
27Apr Koningsdag Oisterwijk Oisterwijk NL
11May Private event NL
14May LIVE-Bar Tilburg Tilburg NL
17May Blend Wijn Festival Eindhoven NL
19May Private event NL
25May Hitjeskanon - Opmeer Spanbroek NL
28May De Kater Breda NL
31May LIVE-Bar Tilburg Tilburg NL
01Jun Private event
07Jun Besloten Event - Oisterwijk Oisterwijk NL
11Jun LIVE-Bar Tilburg Tilburg NL
15Jun Private event NL

Downloads

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van DJ Nikolai? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center