DJ Nikolai


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

DJ Nikolai

Door zijn jarenlange ervaring binnen een breed scala aan muziekstijlen, heeft DJ Nikolai zich weten te ontwikkelen tot een ‘Allrounder’ pur sang. In zijn muziekcollectie vindt je als gevolg daarvan een brede verzameling terug van de lekkerste dance classics, tot aan de beste hits van nu. DJ Nikolai is dan ook van alle markten thuis. Zowel op bedrijfsfeesten als in diverse horecagelegenheden weet DJ Nikolai het publiek te verrassen met zijn verfrissende platenkeuze. Dit aangevuld met een fijne vocale ondersteuning zorgt ervoor dat DJ Nikolai zich duidelijk weet te onderscheiden binnen zijn vakgebied. Niet voor niets wordt DJ Nikolai dan ook veel geboekt in binnen- en buitenland.

Tegenwoordig concentreert DJ Nikolai zich tevens op het maken van muziekproducties. Net als in zijn platenkeuze is DJ Nikolai in zijn producties vernieuwend en breed georiënteerd. Zijn singels vind je dan ook terug op verschillende verzamel CD’s en seizoensalbums. Mede hierdoor verzorgde DJ Nikolai muzikale ondersteuning op de Oranje camping in Interlaken (EK 2008).

Video

Muziek

Agenda

03Feb Back To The Disco - Leiden Leiden NL
04Feb Café De Snor Tilburg NL
06Feb Poema - Utrecht Utrecht NL
07Feb Poema - Utrecht Utrecht NL
08Feb Le Clochard Tilburg NL
09Feb Café Philip Tilburg NL
10Feb Back & Fourth - Utrecht Utrecht NL
11Feb Private event
13Feb Poema - Utrecht Utrecht NL
14Feb Peddels - Breda Breda NL
16Feb Stadcafé Spijker Eindhoven NL
17Feb NONCHALANT x carnaval - SHOCO Tilburg NL
17Feb Döllekesplein - Oisterwijk Oisterwijk NL
18Feb Café Philip Tilburg NL

Downloads

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van DJ Nikolai? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center