Nick Noorman


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Nick Noorman

Professioneel, allround en feest! Het zijn de kenmerkende termen voor een set van Nick Noorman. Of het nu voor één uurtje is of avondvullend door zijn jarenlange ervaring weet hij perfect op ieder publiek in te spelen.

Nick Noorman is een allrounder pur sang, die alle muziekstijlen feilloos aan elkaar weet te mixen. Van de grootste dance classics tot de beste hits van nu Nick Noorman is van alle markten thuis.

Door zijn jarenlange ervaring in binnen en buitenland op bedrijfsfeesten maar ook horecagelegenheden weet Nick Noorman telkens het publiek te verassen met zijn verfrissende platenkeuze. Eventueel met opzwepende teksten door de microfoon weet hij er altijd een feest van te maken. Niet voor niets wordt Nick Noorman dan ook veel geboekt, zo verzorgde hij eerder de muzikale ondersteuning op de Oranje Camping en draaide hij tijdens de concertreeksen van ‘Symphonica in Rosso’, ‘Groots met een Zacht G’ en ‘Wit Licht’.

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Nick Noorman? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center