Mart Hoogkamer


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer nam deel aan de Dutch Got Talent Show in 2016 en maakte de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Mart is nog erg jong, geboren in 1998, maar zijn warme stem weerspiegelt zijn jarenlange passie voor het levenslied. Zijn authentiek vertolkt optreden in deze talentenjacht werd niet genegeerd in de media. Hierdoor heeft Willy Alberti’s “Love” heeft de harten van veel mensen geraakt. Niet alleen de jury, maar ook de familie Alberti zelf noemde Mart Hoogkamer de nieuwe Willie Alberti. Dit leidde tot een bijzondere samenwerking. In september 2016 bracht hij samen met Willeke Alberti de single “Lachen, Beetje Huilen” uit. Mart won uiteindelijk de tweede plaats op de Holland’s Got Talent show , wat het begin bleek te zijn van een schitterende carrière.

Mart bracht in februari 2017 zijn eerste solo-single “In Mijn Droom” uit, die geschreven werd door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer daarop maakt zijn zomerhit “Lekker Leven”, alle Nederlanders die op dat moment in de Costa Brava in Spanje zijn, helemaal gek. Elke Hollandse tent staat door dit leuke nummer op zijn kop. Hiermee staat hij ook op de 10e plaats in het “Jaaroverzicht 2017 van Sterren.nl”. Mart trad dat jaar op tijdens “Muziekfeest op het Plein” en “Dutch Valley” en werd genomineerd voor de BUMA NL Award for “Grootste Talent”.

Eind 2017 gaat Mart op theatertour met Willeke Alberti. In het voorjaar van 2018 plaatst Mart zich op de tweede plaats bij het tv-programma “4de Topper gezocht”. De jury was erg enthousiast over de jonge zanger en beloofde hem een ​​mooie toekomst. Toen Matt zijn droom zag uitkomen, mocht hij optreden in de arena tijdens het Toppers concert. In hetzelfde jaar werd ook het eerste album van Matt uitgebracht. In februari 2019, tijdens het jaarlijkse concert van Willeke Alberti in het AFAS Theater in Scheveningen, werd Mart wederom de favoriete gastartiest.

Op vrijdag 16 oktober 2020 gaf Mart Hoogkamer een streaming live-concert vanuit de Leidsche Schouwburg. Het concert was vooral Engelstalig en werd door velen bekeken en zeer positief beoordeeld. Ook word hij in 2020 landelijk bekend door een zelf opgenomen YouTube video op het strand waar hij een weergaloze versie van ‘Unchained Melody’ zingt.

In 2021 scoort Mart de absolute zomerhit met het zelfschreven nummer ‘Ik Ga Zwemmen’. Heel Nederland omarmt het grootste talent van het Nederlandstalige lied. Mart Hoogkamer boeken? Informeer via onderstaande links naar de mogelijkheden en actuele gage.

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Mart Hoogkamer? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center