La Bunga


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

La Bunga

Van het draaien aan de volumeknoppen van de radio toen ze klein was, tot aan het bespelen van een instrument en uitkomen bij een dj mixer. Voor de 24-jarige Fleur van Rijn is het altijd een kwestie geweest om haar publiek vermaken. In de afgelopen jaren heeft Fleur als artiest onder de naam La Bunga veel gigs mogen doen. Ze draait eclectic muziek, maar dit weerhoudt haar er niet van om thuis een goede jazzplaat op te zetten.

La Bunga haar sets hebben een stoer randje met een vrouwelijke twist. Ze wil clubs en festivals gaan vullen met een vernieuwende sound in de eclectic muziek; haar eigen sound. Ze staat voor hardere, dansbare muziek en combineert daarvoor reggeaton, dancehall, urban en alle genre’s daar tussenin. La Bunga kijkt op naar artiesten als bijvoorbeeld Major Lazer, Bizzey en Johnny500. Zij hebben een eigen stijl ontwikkelt die bij een hele grote doelgroep in de smaak valt. Dit wilt La Bunga ook bereiken met haar muziek.

La Bunga heeft al op veel festivals en in veel clubs haar sound kunnen laten horen zoals; 7th Sunday Festival, Amsterdam Open Air, Bevrijdingsfestival Limburg, Op Dreef Festival, Totally Summer Barcelona, Vunzige Deuntjes, Smerrig, Beetje Dansen Festival, Amsterdam Dance Event, Intents Festival, Overwinteren Festival, Paaspop, Weekend Magnifiek, Club Nyx, St. Trop’ Lloret de Mar (Spanje), Bumpers Lloret de Mar (Spanje), Disco Tropics Lloret de Mar (Spanje) en ga zo nog maar even door..

Wanneer La Bunga aanwezig is op een feestje, wil ze direct het gevoel creëren dat iedereen welkom is en zich vrij kan voelen om een paar dansjes te wagen. Van jongs af aan heeft ze meegekregen hoe muziek en dansen mensen samenbrengt en dit is dan ook waar ze het allemaal voor doet. La Bunga zal een hete vibe brengen!

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van La Bunga? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center