Joa Salas


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Joa Salas

Joa Salas is in augustus 2010 begonnen met dj’en. Ze was op een feestje en zag DJ Biggi  achter de decks. Vanaf dat moment wist Joa dat ze haar ware passie had gevonden. DJ worden was het streven. Biggi nam Joa onder zijn vleugels en zo begon haar dj carrière in Breda.

 Ze is begonnen met het draaien van housemuziek in diverse clubs in Nederland en Aruba. Door haar brede muzieksmaak had ze al snel besloten om haar muziekcollectie te vergroten. Tegenwoordig vallen haar dj-sets op door de ruime keuze aan muziekgenres; hiphop, r&b, soul, dance, dancehall, reggae, reggaeton, lounge, deeptech, minimal, techno en meer.

 In 2015 stond Joa op Electric Festival Aruba. Ze opende hier voor Loco Dice. Andere grote acts op het festival waren Paco Osuna, Afrojack en Chuckie. In 2017 stond Joa op Love Festival Aruba. Hier mocht ze The House of Doll stage afsluiten. Andere namen op de Line-up van het Love Festival waren Stefano Noferini, Roger Sanchez, Dennis Ferrer en Technasia. Tijdens deze performance was DJ Mag aanwezig en hebben ze een mooi artikel geschreven;

 10 party anthems that ruled over Love Festival – – Mixmag

 Van 2016 t/m 2019 was Joa Resident DJ voor Renaissance Aruba Resort en AZIA Lounge Aruba. Verder werd Joa onlangs uitgenodigd door Buddha Bar Mazagan Marocco. Momenteel is ze te vinden in de meest populaire nachtclubs in Amsterdam zoals Paradiso, Escape, Panama en The Viproom in Rotterdam.

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Joa Salas? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center