Henry Huijsmans


595

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Henry Huijsmans

Een dood gewone jongen uit Tilburg. Hij is een zanger die al weer enige jaren met veel plezier optreedt in de regio. Het is allemaal begonnen zoals bij de meeste artiesten met zingen op feestjes van familie en vrienden, na lang aandringen duwden zij de microfoon in z’n handen en natuurlijk wat onwennig begon hij te zingen. Eigenlijk voor de gein, heeft hij toen met wat vrienden in augustus 2000 zijn eerste demo-cd opgenomen, welke onverwacht een succes is geworden. Vanaf toen is het leventje als zanger begonnen.

Samen met zijn geluidsman vermaakt hij de mensen in de regio en ver daar buiten. Het is voor hun iedere keer weer afwachten waar ze terecht komen. Een hoogtepunt van 2003 was zijn optreden op het Festival van het levenslied in Tilburg. Het was voor hem een grote uitdaging, maar ook hier gingen vele duizenden mensen uit hun dak tijdens zijn optreden. Maar ook in 2004 werd hij geboekt op het Festival van het levenslied.

Henry heeft veel plezier in dat gene wat hij doet als zanger entertainer, en hoopt dat u op dezelfde manier kunt genieten van zijn muziek. Wellicht is het Henry gegund om Nederland kennis te laten maken met een hele gewone jongen met een warme zuivere stem.

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Henry Huijsmans? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center