Evandee


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Evandee

Solo-optredens

Als solo zangeres tijdens een huwelijksceremonie of als MC tijdens een te gekke afterparty. Eva weet hoe ze haar gasten moet benaderen én entertainen. Energiek, toegankelijk en puur. Altijd voorbereiding op maat met keuze uit een breed repertoire.

Vocaliste / MC

Als vocaliste/MC staat Evandee regelmatig op het podium met DJ’s, wat zorgt voor power met een hoofdletter P. Stralend zingt ze haar brede repertoire en speelt ze in op haar publiek. Een mix van top 40, 80s/90s, disco, commerciële house en dance tracks gecombineerd met grote improvisatie skills. “Let’s dance away forever”, is haar ultieme doel tijdens haar live performance.

DJ / Vocaliste

Krachtige vocals én een uitstekend gevoel voor timing. In haar DJ set draait Evandee de fijnste hitjes aan elkaar, waarbij ze haar vocals/MC skills niet onbenut laat. Een ultieme combinatie met een hoog niveau aan enthousiasme, uitstraling en power. De DJ & live vocals set is inzetbaar als ‘high energy’ variant tijdens privéfeesten, bedrijfsfeesten, afterparty’s en bruiloften, maar ook in een ‘lounge energy’ variant tijdens netwerkevents, borrels, diners, jubilea en openingen.

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Evandee? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center