DJ Ron Knuiman


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

DJ Ron Knuiman

Als u op zoek bent naar een professionele, hoog kwalitatieve DJ, maar vooral ook gastvrije allround DJ, presentator & entertainer met een brede muziekkennis. Dan is Ron Knuiman een goede keuze! DJ Ron Knuiman past altijd. Hij is een allround DJ die zelfs zijn DJ Booth kan aanpassen aan het thema. De kracht van de uiterst sympathieke DJ Ron Knuiman zit in de diversiteit aan muziekgenres die Ron zich eigen heeft gemaakt en het complete pakket wat hij aan kan bieden. Hij kan namelijk compleet met licht en geluid komen en kan ook nog zijn act ‘De Hitjes Bingo of Your Turn’ meenemen.

HITJESBINGO

Een draai aan het Hitjesrad bepaalt het volgende hilarische muziekblokje. Alle hitjes in alle muziekstijlen staan klaar, valsspelen is niet geheel onmogelijk, Dj Ron Knuiman is omkoopbaar: dit wordt een geweldige avond!

Een opvallend draairad met 10 gekleurde vlakken staat midden op het podium. De DJ begeleid de avond. Een gast uit het publiek wordt uitgenodigd om aan het rad te draaien en daarmee de muziek voor de komende 15 minuten te bepalen. Er zijn verschillende categorieën mogelijk, bijv. nineties, NLtalig, Apres-Ski, maar natuurlijk ook een aantal ludieke categorieën: billenschudmuziek, girlbands, ouderwets…. Improvisatie en gekke acties staan voorop en het resultaat is een mooie spontane festivalsfeer!

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van DJ Ron Knuiman? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center