DJ Mitchel van Wijk


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

DJ Mitchel van Wijk

DJ Mitchel van Wijk behoort zonder twijfel tot de leukste Feest DJ’s van Nederland. Hij zorgt er iedere keer weer voor om er overal een te gek feest van te maken, mede dankzij zijn goede stem en entertainment skills. Ook is hij al 3 jaar op rij genomineerd als “Populairste opkomende party DJ” van Nederland.

Qua muziekstijl is hij een echte allround DJ. Alle herkenbare stijlen komen voorbij met een grote dosis Nederlandstalige hitjes. Daarnaast is hij erg bevlogen met de microfoon, het publiek opzwepen, een grappige opmerking en zelfs zijn zangtalenten laten horen, niks is hem te gek!

Hij is wekelijks te vinden in de bekende feest- en uitgaansgelegenheden door Nederland en in de winter- en zomerperiode in Oostenrijk en Chersonissos. Het maakt hem niet uit waar niet uit waar, met veel energie, herkenbare muziek en zijn microfoon zorgt hij er altijd voor dat de tent op zijn kop staat!

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van DJ Mitchel van Wijk? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center