DJ Lars


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

DJ Lars

‘Een feestelijke mix waarin niks te gek is! van Top 40 naar Dance en door naar de lekkerste Guilty pleasures, niks is deze DJ te gek.’
DJ Lars, vierentwintig lentes jong en geboren en getogen in het altijd gezellige Tilburg, waar hij op jonge leeftijd al met muziek bezig was, begon het vanaf zijn vijftiende toch echt te kriebelen.

Wekelijks is hij te vinden in hét feestcafe van Tilburg, naast de kroegen waar hij wekelijks een feest weet neer te zetten. Niet enkel kroegen in Nederland hebben al kennis mogen maken, zomers is hij vele weken te vinden in de kroegen aan de Costa Brava, Spanje.

Naast alle kroegen en cafés zijn ook bruiloften en bedrijfsfeesten bekend terrein. Met bruiloften in Italië, België en Nederland waar hij elke keer weer een fantastisch feest weet neer te zetten, timmert DJ LARS hard aan de weg. Door de jaren heen is het voor deze DJ ook niet vreemd om met live percussionisten, saxofonisten en zangers/zangeressen op te treden.

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van DJ Lars? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center