DJ Kit-T


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

DJ Kit-T

DJ Kit-T oftewel Kitty Nendels draait inmiddels meer dan 10 jaar en heeft haar ervaring opgedaan in het populaire café Jij & Ik en Club Ushiwawa te Den Bosch. Door de grote mix aan bezoekers leerde DJ Kit-T zeer divers te draaien en snel te kunnen schakelen naar de muziekstijl die wenselijk is. Toch blijkt al snel dat haar voorkeur ligt bij opzwepende house muziek en op dit gebied is zij zich dan ook verder gaan specialiseren. Haar vriendenkring, waarin veel DJ’s en Producers zaten, leerde haar de fijne kneepjes van het mixen, zodat zij zich muzikaal steeds beter kon uiten. Zij draait nu veelvuldig in diverse Clubs in Amsterdam, iedere laatste donderdag van de maand heeft DJ Kit-T een residentie in Club NL te Amsterdam. Ook staat zij veelvuldig geprogrammeerd op de grotere Evenementen en Festivals. Maar ook buiten de landsgrenzen is zij momenteel aan het doorbreken. Met optredens in België, Duitsland, Marokko, China en Portugal kan gesproken worden van een internationale carrière.

Het draaien in de Clubs en op de grotere Events heeft haar een aantal jaren geleden doen besluiten haar carrière als advocaat-stagiair te beëindigen en te kiezen voor haar passie en grote liefde….MUZIEK!!! Sinds 2012 richt DJ Kit-T zich enkel op haar DJ activiteiten en dat betekende een grote boost in haar carrière. Sinds begin dit jaar is zij ook maandelijks te horen in haar eigen radioshow op Power FM en aan het einde van dit jaar hoopt zij haar eerste eigen track te releasen.

DJ Kit-T werkt veelvuldig samen met zowel vocalisten (Lex Empress, Chel-C) als muzikanten van hoog niveau zoals saxofonist Hans Dulfer, Susanne Alt en pianist Jan Vayne. Ook de combinatie met violiste Ewa Pepper is zeer succesvol. Daarnaast maakt zij samen met female DJ Eno-C deel uit van het duo Double Dutch en treden zij gezamenlijk op in binnen- en buitenland.

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van DJ Kit-T? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center