_____

Settijd

60 / 90 minuten
90min tot 3uur
3u tot max. 5u

Vanaf 395

Boeken

DJ Bart

DJ Bart heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het party DJ circuit van Nederland. Maar ook in Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Curaçao is hij een graag geziene gast. Op jonge leeftijd wist Bart al dat zijn leven in het teken zou staan van muziek.

Zijn verrassende platenkeus en opzwepende shouts door de microfoon zijn kenmerkend voor dit multi-talent. Alle muziekstromen komen terug in zijn spetterende mixen. Muziek is zijn passie. Een passie die door het publiek wordt gevoeld en overgenomen, Hij is ook niet bang van de microfoon waardoor je zomaar in eens een zanger voor je hebt staan in plaats van een dj.

Bart won diverse prijzen als beste DJ van Nederland in verschillende categorieën. Zo is hij in 2007 in de Baja Beach Club te Rotterdam unaniem gekozen tot de beste DJ/entertainer van Nederland. Eerder al, in 2006, werd Bart al uitgeroepen tot de Beste Party DJ van Nederland. Ook is Bart in 2013 EN 2014 uitgeroepen tot Beste Party dj van Nederland!

Boeken?
Bel voor meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden naar 013-2032401 of stuur een e-mail naar info@affino.nl.

Privacy Preference Center