DJ Bart


650

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

DJ Bart

DJ Bart heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het party DJ circuit van Nederland. Maar ook in Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Curaçao is hij een graag geziene gast. Op jonge leeftijd wist Bart al dat zijn leven in het teken zou staan van muziek.

Zijn verrassende platenkeus en opzwepende shouts door de microfoon zijn kenmerkend voor dit multi-talent. Alle muziekstromen komen terug in zijn spetterende mixen. Muziek is zijn passie. Een passie die door het publiek wordt gevoeld en overgenomen, Hij is ook niet bang van de microfoon waardoor je zomaar in eens een zanger voor je hebt staan in plaats van een dj.

Bart won diverse prijzen als beste DJ van Nederland in verschillende categorieën. Zo is hij in 2007 in de Baja Beach Club te Rotterdam unaniem gekozen tot de beste DJ/entertainer van Nederland. Eerder al, in 2006, werd Bart al uitgeroepen tot de Beste Party DJ van Nederland. Ook is Bart in 2013 EN 2014 uitgeroepen tot Beste Party dj van Nederland!

Agenda

18Oct L!VE-bar Tilburg Tilburg NL
20Oct L!VE-bar Tilburg Tilburg NL
22Oct Back & Fourth Utrecht NL
25Oct L!VE-bar Tilburg Tilburg NL
26Oct Club Poema Utrecht NL
28Oct L!VE-bar Amsterdam Amsterdam NL
29Oct Private event NL
30Oct Private event NL
13Nov Private event NL
20Nov Private event NL
30Nov Club Poema Utrecht NL
28Dec Club Poema Utrecht NL
01Mar Zaal Rutten - Wamel Wamel NL
11Jun RKSV Margriet 75-jarig bestaan Oss NL

Downloads

Persfoto

Video

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van DJ Bart? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center