Affino presenteert: Bart van Dishoeck

Als allround zanger weet Bart van Dishoeck met zijn vocale kwaliteiten iedereen, keer op keer, te verbazen. Als DJ heeft hij jarenlang op vele (inter)nationale podia opgetreden en verschillende awards gewonnen. Dit heeft de basis gevormd voor zijn huidige carrière als zanger. Met een breed repertoire is hij een echte allround entertainer. Tijdens zijn optredens kan je meezingen, geraakt worden, dansen en springen.

In korte tijd heeft hij grote stappen gezet als zanger. Zo is hij begin 2019 door een vakjury bestaande uit onder andere Tino Martin, Lange Frans en Pascal Redeker verkozen tot huiszanger van Jantjes Verjaardag (Amsterdam). Een van de meest toonaangevende grote horecazaken van Nederland. Tijdens deze competitie wist hij ruim 50 artiesten achter zich te laten.

Onlangs stond Bart van Dishoeck met Ali B op het podium tijdens een benefietavond in Blaricum. Hij verbaasde hier het uitzinnige publiek door samen met de rapper een duet te zingen van ‘wat zou je doen’.
Bart van Dishoeck is exclusief te boeken bij Affino.

De agenda is vanaf nu geopend tot en met carnaval 2020. Neem snel contact op en boek hem nu nog voor het introductie-tarief!

Duur optreden: 30 minuten
Introductiegage: €395 excl. BTW
Techniek: op basis van inprikken

Meer Bart van Dishoeck..
Facebook
Instagram
https://www.bartvandishoeck.nl/

Voor meer informatie over beschikbaarheid neem contact op via onderstaande gegevens.