Collectiv Combo


Prijs op aanvraag

Alle bedragen zijn ter indicatie en gelden als vanaf prijs exclusief BTW, BUMA & Rider.

Boeken

Collectiv Combo

OUR COMBINATION – Sjoerd Verouden en Chiel Marijnissen zijn samen beter bekend als: COLLECTIV COMBO. Dit dynamische DJ-duo is van jongs af aan bezig met het draaien van muziek. Een gezamenlijke passie en gelijkgestemde stijl bracht hen samen om een DJ-duo te vormen dat barst van de energie. Twee DJ’s betekent dubbel zoveel pit en mixen op een tempo waardoor je in beweging blijft. In hun sets mixt Collectiv Combo een breed scala aan genres: van urban en house tot hits met een moombahton twist. Je kunt een perfect uitgebalanceerde mix verwachten van bekende bangers en verrassende variaties die je gegarandeerd laten dansen én meezingen!

Met hun aanstekelijke sets hebben ze al gestaan op festivals en in clubs zoals: Paaspop, 7th Sunday, Festyland, Beetje Dansen, Bodemdrift, Natural High, Hintergarten en Club Stëlz. Maar dat is nog lang niet alles. Er staan nog genoeg grote dromen op hun verlanglijstje.

WHERE DO WE MEET?

Video

Agenda

19May 7th Sunday Erp NL
22May Club Stëlz Tilburg NL
14Jun Hera Gala Maastricht NL
29Jun Hardt Breda
06Jul Bodemdrift Festival Berkel-Enschot NL
31Aug Hintergarten Festival Nieuwkuijk NL

Boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Collectiv Combo? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@affino.nl, bel naar 013 2032 401 of stuur een whatsapp naar 013 2032 401.

Privacy Preference Center